Vragen over lasergames

Op deze pagina hebben we veelvoorkomende vragen over lasergames verzameld.
Heeft u nog vragen over lasergames, waar u het antwoord niet op vindt? Aarzel dan niet en contacteer ons via het contact formulier.

2 jongens lasergamen in het bos
jongen met rode jas speelt lasergame

Het afhaaladres in Aalst is Kareelstraat 132 9300 Aalst, meer info.
Het afhaaladres in Antwerpen (Merksem) is Bredabaan 39 te Merksem, meer info.
Het afhaaladres in Brussel is Arduinkaai 16, 1000 Brussel, meer info.
Het afhaaladres in Brugge is Blankenbergse Dijk 75, 8000 Brugge, meer info.
Het afhaaladres in Gent is Nieuwevaart 118 9000 Gent (loods A/006), meer info.
Het afhaaladres in Hasselt (Limburg) is Diestersteenweg 182 3510 te Hasselt, meer info.
Het afhaaladres in Herent (regio Leuven) is Mechelsesteenweg 452 te Herent, meer info.
Het afhaaladres in Turnhout(Beerse) is Rerum Novarumlaan 31 2340 Beerse, meer info.
Het afhaaladres in Maastricht(Nederland) is Lage Frontweg 2A, 6219 PD Maastricht, meer info.

Opgepast : het is echter niet de bedoeling dat je lazertags komt afhalen zonder eerst te reserveren, maak altijd eerst een reservatie op onze reservatie pagina.

Neen, lazertag.be rekent voor een weekend altijd maar 1 speeldag aan. Je kan het spel dus bijvoorbeeld ophalen op vrijdag en terugbrengen op maandag (zie openingsuren verhuurpunt) en moet slecht 1 speeldag betalen. Voor een 2 sets (16 lasergeweren) komt dit op 90 euro. Zo lang er 1 of geen weekend in je reservatie zit blijft de prijs hetzelfde.

Neen, dit lasergame werkt niet met vesten, alles zit op het geweer zelf.  De sensors zitten in de loop en in de rode bol van het geweer. De spelers moeten dus mikken op het geweer van de tegenstanders. Neem een kijkje op onze lasergame geweren pagina voor meer info.

Dit laserspel in volkomen veilig. De lasergeweren werken met infraroodstralen, dit zijn dezelfde stralen als bij de afstandsbediening van je TV. Net zoals bij de afstandbediening van je TV ziet u de stralen dus niet.

Het laserspel is volkomen veilig en dus in principe geschikt voor alle leeftijden. De geweren zijn bovendien zeer eenvoudig te hanteren (Vanaf 7 jaar zal elke speler vlot met de lasergeweren overweg kunnen). Het spel wordt meestal verhuurd voor kinderfeestjes, sportactiviteiten, teambuilding en vrijgezellenfeesten.

Alle lasergeweren worden voorzien van opgeladen batterijen. Wij garanderen dat je minstens 8 u kunt spelen. Omdat in sommige gevallen een geweer toch plat kan zijn , leveren wij 2 reserve lasergeweren bij elke reservatie. Wens je intensief gebruik te maken van de lasergeweren, dan kunnen wij opladers meegeven. Meer informatie over het materiaal.

Elke locatie die hindernissen bevat waar je je achter kan verstoppen is geschikt voor een laser spel. Wij raden bossen, parken, tuinen en plaatsen met veel of kleine straatjes aan. Je kan een kijkje nemen op onze locatietipspagina.

Jazeker, je kan het laserspel 1 dag op voorhand afhalen en 1 dag nadien terugbrengen (Als de openingsuren van de verhuurpunten dit toestaan). Zolang er 1 of geen weekend in je reservatie zit blijft de prijs hetzelfde.

Onze laser geweren kunnen tegen regen. Als u langdurig in de regen speelt kunnen de geweren wel vreemd beginnen te doen (maar u maakt ze niet kapot). Als er regen wordt voorspelt op je speeldag, kan je de reservatie kostenloos verplaatsen.

De schietafstand van onze lazergeweren is 70m. Om deze afstand te halen moet je echter wel goed mikken via het vizier van het geweer.

Je kan het lasergame zowel ‘s nachts als overdag spelen. Het moet niet donker zijn om dit spel te kunnen spelen.

Neen dit is niet mogelijk. In het weekend is Lazertag.be gesloten. (Behalve in het verhuurpunt Brugge, daar kan het het lasergame ophalen op zaterdag.)