Lazertag verjaardagsfeestjes

Een verjaardagsfeest in het vooruitzicht en je wil er het leukste feestje ooit van maken? Kies dan voor een lazertag activiteit! We helpen je graag met onze ervaring en tips om er het beste feestje ooit van de maken! Volg de volgende tips en je houdt de kinderen uren zoet met een lasergame!

geschikt speelterrein

De voorbereiding

Start met het zoeken van een geschikte lasershoot locatie in je buurt. Wij hebben alvast een klein overzicht gemaakt met geschikte locaties. Bevat de lijst geen locatie in de buurt? Geen zorgen, lasershooten kan op heel veel plaatsenBossen, speelbossen, parken, sportzalen en grote tuinen zijn ideaal. Het enige wat je nodig hebt zijn obstakels of verstopplaatsen op je speelterrein. Obstakels zoals:

Staar je niet blind op een coole verre locatie! Het is gemakkelijker en beter dat je in een bosje dichtbij speelt dan in een ver kasteel!

Verjaardagskaartjes

Op zoek naar een leuke uitnodiging voor je verjaardagsfeest? Download dan gratis één van de speciaal ontworpen kaarten van Lazertag.be. Ze zijn makkelijk aan te passen via een Microsoft Word file (JPG’s ook aanwezig). De lasergame tekeningen mogen gratis gedownload en gebruikt worden.

lasrshooting verjaardagskaart
Verjaardagskaart 1

Download

lasrshooting verjaardagskaart
Verjaardagskaart 2

Download

lasrshooting verjaardagskaart
Verjaardagskaart 3

Download

lasrshooting verjaardagskaart
Verjaardagskaart 4

Download

lasrshooting verjaardagskaart
Verjaardagskaart 5

Download

lasrshooting verjaardagskaart
Verjaardagskaart 6

Download

verjaardagskaarten lazertag

Thema en inkleding

Kies een thema voor je feestje! Wordt het een Star Wars lasergame? Of liever een Angry Birds feestje (Biggetjes lasershooten tegen de vogels). Maak een vlag voor elk team of goedkoop gepersonaliseerde T-shirts met behulp van een printer, een strijkijzer en transferpapier.

Speel je in het donker? Dan zijn fluosticks een goed idee om je feestje in te kleden! Je kunt fluosticks kopen in de Wibra, Flying Tiger of Action. Als je in een bos speelt in thema leger is een camouflage stick een goed idee. Camouflage sticks kan je kopen in de afhaalpunten Herent en Hasselt of toevoegen aan je levering.

Home invasion lasershooting
lasershooting taart

Taarten

Een lazer tag taart is een top idee voor een feestje! Laat een gepersonaliseerde taart maken in het thema van jouw feestje. Vraag bij de lokale bakker of ijsboer naar rolfondant taarten of een ijstaart. Wil je wat inspiratie opdoen voor je Lasertag taart? Kijk dan eens op pinterest. Je hebt al een leuke taart vanaf 20 euro!

Enkele aanraders zijn:

De lasergame

Trek tijd uit om de lasergame uit te testen (nadat je het hebt afgehaald). Een spel uitleggen dat je niet goed kent, aan een groep van 20 dol enthousiaste kinderen is moeilijk. Lees en bekijk daarom altijd op voorhand de handleidingen en filmpjes. Zorg er ook voor dat je er niet alleen voor staat! Zorg altijd voor minimum 1 begeleider per 8 kinderen. Een minimum van 2 begeleiders is altijd handig.

Als je nog vragen hebt over de lasergame kun je ons altijd contacterenWij zijn elke werkdag bereikbaar tussen 9u en 19u. Maak hier gebruik van!

Heb je liever dat een professional jouw verjaardagsfeest organiseert? Dat kan, wij bieden ook begeleide events aan, bekijk de prijzen van een begeleid evenement.

kopjerol lasergame