Lasergame geweren

Lazertag.be beschikt over Phoenix en BRX lasergame geweren. De afhaalpunten in HerentHasselt, Gent, Merksem, Beerse, Brussel, Aalst en Brugge hebben Phoenix lasergeweren. In de verhuurpunten Hasselt en Herent kan je BRX lasergeweren huren.

Phoenix en Brx lasergeweer silhouet

Phoenix lasergeweren

(Beschikbaar in verhuurpunt Aalst, BeerseBrusselBruggeHasseltHerentGent, Merksemvia levering)

Phoenix geweren zijn ongeveer 30 cm lang en 20 cm hoog. Ze hebben 2 lichtstrips die het aantal levens en kogels weergeven. Deze lasergame geweren geven licht als je geraakt wordt en beschikken over een terugslag als je schiet, wat de spelervaring realistischer maakt.

De laserguns hebben geen vesten nodig. Zowel de ontvanger als de zender zitten op het geweer. Je schiet met andere woorden niet op de tegenspelers, maar op hun lasergeweren.

De lasergeweren kunnen in 2 teams of iedereen voor zich modus spelen. Als je het materiaal afhaalt, is dit opgeladen zodat je minstens 8 uur kan spelen.

Lees meer...

Speciaal voor sport- en vakantiekampen ontwikkelde we een plug&play herlaad systeem zodat je de lasergeweren makkelijk kunt opladen en zo een hele week kunt gebruiken (vraag naar opladers als je dit nodig hebt).

Heb je last van valsspelers? Gebruik dan ons unieke vergrendelsysteem dat valsspelen onmogelijk maakt.

Verbergen

Phoenix lasergeweren huren grijs

Handleiding

pdf download lasershooting manual klein
brx lasergun

Handleiding

pdf download lasershooting manual klein

BRX lasergeweren zijn groter en nauwkeuriger dan Phoenix lasergeweren. Ze beschikken over een sensor op het geweer en een hoofdband met verschillende sensoren. Je kan dus iemand raken op zijn hoofd of op zijn geweer.

Als je iemand wilt raken moet je zeer nauwkeurig mikken met de telescoop die standaard op het geweer zit. Dit zorgt voor een zeer realistische spelervaring, maar ook een zeer moeilijk spel voor jongeren kinderen (geen aanrader voor kinderen jonger dan 13 jaar).

Lees meer...

Met BRX lasergeweren kan je het lasergeweer de eigenschappen geven van een machine geweer, een shotgun of een sniper. Iedereen kiest zijn eigen rol in het lasergame.

Je kan in 2 verschillende teams spelen, een iedereen tegen iedereen spel of geavanceerde spellen zoals de supremacy of survival modus (raadpleeg de handleiding voor meer informatie).

Verbergen

Extra’s voor je lasergame

Shot-blasts

(Voor Phoenix lasergeweren, beschikbaar in HerentHasselt)

De shot-blast uitbreiding past vooraan op de Phoenix lasergame geweren. Plaats een shot-blasts uitbreiding op een Phoenix geweer en het verandert in een shotgun!

Het lasergeweer kan nu 3 kogels tegelijk afvuren, bovendien schiet het lasergeweer nu ook breder waardoor je meer tegenstanders tegelijk kunt raken.

Lees meer...

De shots-blasts uitbreiding in beschikbaar in verhuurpunt Herent en Hasselt.

Opgelet, deze uitbreiding werkt enkel op Phoenix lasergeweren!

Verbergen

Hasbro phoenix shot blasts

Bedankt om Lazertag.be te promoten op Facebook! Krijg Gratis shot-blasts bij je boeking met onderstaande promocode.

Vul de promocode in tijdens het plaatsen van de reservatie.

facebook logo share

PROMOCODE:

SHOTBLASTWAWA

Al een boeking geplaatst en wenst u toch de korting te ontvangen? Antwoord op uw reservatiemail met bovenstaande promocode.

Deze code is enkel geldig bij het reserveren van lasergeweren in Herent en Hasselt!

Gratis Shot-blasts

Share Lazertag.be (Via de knop, links) op Facebook en krijg gratis Shot-blasts bij je reservatie! Opgelet Shot-blasts zijn enkel beschikbaar in afhaalpunten Heren en Hasselt.

2 Falcon sensors

Falcon sensors

(Beschikbaar in Herent Hasselt)

Falcon sensors zijn ontworpen door Lazertag.be om lasergames nog leuker te maken. Je kunt falcon sensors gebruiken om 3 type spellen te spelen:

  • Zombie lasergames
  • Gebied verover spellen
  • Mijn of robot spellen

Falcon sensors worden aangeraden aan spelers die al vaker lasergames hebben gehuurd.

Handleiding

Download de handleiding pdf of bekijk het instructie filmpje.

pdf download lasershooting manual klein
Opblaasbare elementen

Opblaasbare objecten

(Beschikbaar in Herent Hasselt)

Een kaal voetbalveld of sportzaal omtoveren tot een heus lasergame? Dat kan met opblaasbare objecten. Lazertag.be beschikt over 26 opblaasbare objecten.Deze kun je huren voor je event of teambuilding.

De opblaasbare objecten zijn gemaakt van stevig en dik pvc. Deze opblaasbare bunkers zijn geschikt voor een binnen of buiten spel. De huurprijs per object is 10 euro. Je kunt ook altijd een evenement op maat aanvragen. Contacteer ons vrijblijvend!

Een kleine hoeveelheid van de objecten is te vervoeren in een grote auto (+ – 6 stuks) Als je een grotere hoeveelheid wenst, voorzie je best een aanhangwagen.