Lasergame geweren2018-09-14T17:08:08+00:00

Lasergame geweren

lasergeweren

Lazertag.be beschikt over Phoenix en Hornet lasergame geweren. De afhaalpunten in Herent, Hasselt, Gent, Merksem en Brussel hebben Phoenix lasergeweren. Het afhaalpunt in Beerse heeft Hornet lasergeweren.

Lees meer...
lasergeweren silouet

Phoenix lasergeweren

Phoenix lasergeweren

(Beschikbaar in verhuurpunt Brussel, Hasselt, Herent, GentMerksem & via levering)

Phoenix geweren zijn ongeveer 30 cm lang en 20 cm hoog. Ze hebben 2 lichtstrips die het aantal levens en kogels weergeven. Deze lasergame geweren geven licht als je geraakt wordt en beschikken over een terugslag als je schiet, wat de spelervaring realistischer maakt.

De laserguns hebben geen vesten nodig. Zowel de ontvanger als de zender zitten op het geweer. Je schiet met andere woorden niet op de tegenspelers, maar op hun lasergeweren.

De lasergeweren kunnen in 2 teams of iedereen voor zich modus spelen. Als je het materiaal afhaalt, is dit opgeladen zodat je minstens 8 uur kan spelen.

Lees meer...
Phoenix lasergeweren

Handleiding

Wil je weten hoe dit geweer juist werkt? Bekijk het Youtube filmpje of download de uitleg pdf. Meer informatie op de handleiding pagina.

lasergame handleiding

Hornet lasergeweren

Hornet lasergeweren huren

(Beschikbaar in verhuurpunt Beerse)

Hornet lasergeweren huren

Handleiding

Wil je weten hoe dit geweer juist werkt? Bekijk het Youtube filmpje of download de uitleg pdf. Meer informatie op de handleiding pagina.

Pdf hornet lasergeweren

Hornet lasergeweren zijn ongeveer 30 cm lang en 20 cm hoog.Deze lasergeweren lichten op als je geraakt wordt en geven een geluidsignaal als je iemand hebt geraakt.

De laserguns hebben geen vesten nodig. Zowel de ontvangen als de zender zitten op het geweer. Je schiet met andere woorden niet op de tegenspelers, maar op hun lasergeweren.

De lasergeweren kunnen in 2 of 3 teams en iedereen voor zich modus spelen. Als je het materiaal afhaalt, is dit opgeladen zodat je minstens 8 uur kan spelen.

Lees meer...

Extra’s voor je lasergame

Shot-blasts

(Voor Phoenix lasergeweren, beschikbaar in Herent, Hasselt en Merksem)

De shot-blast uitbreiding past vooraan op de Phoenix lasergame geweren. Plaats een shot-blasts uitbreiding op een Phoenix geweer en het verandert in een shotgun!

Het lasergeweer kan nu 3 kogels tegelijk afvuren, bovendien schiet het lasergeweer nu ook breder waardoor je meer tegenstanders tegelijk kunt raken. Lees meer...

shot blasts lasergame geweren

Gratis Shot-blasts

Share Lazertag.be (Via de knop, links) op Facebook en krijg gratis Shot-blasts bij je reservatie! Opgelet Shot-blasts zijn enkel beschikbaar in afhaalpunten Herent, Hasselt en Merksem.

Falcon sensors

(Beschikbaar in Herent & Hasselt)

Lasershooting Falcon sensor

Falcon sensors zijn ontworpen door Lazertag.be om lasergames nog leuker te maken. Je kunt falcon sensors gebruiken om 3 type spellen te spelen:

  • Zombie lasergames
  • Gebied verover spellen
  • Mijn of robot spellen

Falcon sensors worden aangeraden aan spelers die al vaker lasergames hebben gehuurd.

Handleiding

Download de handleiding pdf of bekijk het instructie filmpje.

falcon lasershooting sensor handleiding
Opblaasbare objecten lasershooting

Opblaasbare objecten

(Beschikbaar in afhaalpunt Herent of Hasselt)

Een kaal voetbalveld of sportzaal omtoveren tot een heus lasergame? Dat kan met opblaasbare objecten. Lazertag.be beschikt over 26 opblaasbare objecten.Deze kun je huren voor je event of teambuilding.

De opblaasbare objecten zijn gemaakt van stevig en dik pvc. Deze opblaasbare bunkers zijn geschikt voor een binnen of buiten spel. De huurprijs per object is 10 euro. Je kunt ook altijd een evenement op maat aanvragen. Contacteer ons vrijblijvend!

Ee kleine hoeveelheid van de objecten is te vervoeren in een grote auto (+ – 6 stuks) Als je een grotere hoeveelheid wenst, voorziet je best een aanhangwagen.