Lasergame geweren

lasergeweren

Lazertag.be beschikt over Phoenix en BRX lasergame geweren. De afhaalpunten in Herent, Hasselt, Gent, Merksem, Beerse, Brussel en Brugge hebben Phoenix lasergeweren. In de verhuurpunten Hasselt en Herent kan je BRX lasergeweren huren.  Het afhaalpunt in Beerse is recent overgeschakeld van Hornet lasergeweren naar Phoenix lasergeweren.

Phoenix lasergeweren

Phoenix lasergeweren

(Beschikbaar in verhuurpunt Beerse, Brussel, Brugge, Hasselt, Herent, GentMerksem & via levering)

Phoenix geweren zijn ongeveer 30 cm lang en 20 cm hoog. Ze hebben 2 lichtstrips die het aantal levens en kogels weergeven. Deze lasergame geweren geven licht als je geraakt wordt en beschikken over een terugslag als je schiet, wat de spelervaring realistischer maakt.

De laserguns hebben geen vesten nodig. Zowel de ontvanger als de zender zitten op het geweer. Je schiet met andere woorden niet op de tegenspelers, maar op hun lasergeweren.

De lasergeweren kunnen in 2 teams of iedereen voor zich modus spelen. Als je het materiaal afhaalt, is dit opgeladen zodat je minstens 8 uur kan spelen.

Lees meer
Phoenix lasergeweren

Handleiding

Wil je weten hoe dit geweer juist werkt? Bekijk het Youtube filmpje of download de uitleg pdf. Meer informatie op de handleiding pagina.

lasergame handleiding

BRX lasergeweren

BRX lasergeweren huren

(Beschikbaar in verhuurpunt Hasselt, Herent  & via levering)

BRX lasergeweren huren

Handleiding

Wil je weten hoe dit geweer juist werkt? Bekijk het Youtube filmpje of download de uitleg pdf. Meer informatie op de handleiding pagina.

PDF BRX lasergeweren

BRX lasergeweren zijn groter en nauwkeuriger dan Phoenix lasergeweren. Ze beschikken over een sensor op het geweer en een hoofdband met verschillende sensoren. Je kan dus iemand raken op zijn hoofd of op zijn geweer.

Als je iemand wilt raken moet je zeer nauwkeurig mikken met de telescoop die standaard op het geweer zit. Dit zorgt voor een zeer realistische spelervaring, maar ook een zeer moeilijk spel voor jongeren kinderen (geen aanrader voor kinderen jonger dan 13 jaar).

Lees meer

Extra’s voor je lasergame

Shot-blasts

(Voor Phoenix lasergeweren, beschikbaar in Herent, Hasselt en Merksem)

De shot-blast uitbreiding past vooraan op de Phoenix lasergame geweren. Plaats een shot-blasts uitbreiding op een Phoenix geweer en het verandert in een shotgun!

Het lasergeweer kan nu 3 kogels tegelijk afvuren, bovendien schiet het lasergeweer nu ook breder waardoor je meer tegenstanders tegelijk kunt raken. Lees meer

shot blasts lasergame geweren

Gratis Shot-blasts

Share Lazertag.be (Via de knop, links) op Facebook en krijg gratis Shot-blasts bij je reservatie! Opgelet Shot-blasts zijn enkel beschikbaar in afhaalpunten Herent, Hasselt en Merksem.

Falcon sensors

(Beschikbaar in Herent & Hasselt)

Lasershooting Falcon sensor

Falcon sensors zijn ontworpen door Lazertag.be om lasergames nog leuker te maken. Je kunt falcon sensors gebruiken om 3 type spellen te spelen:

  • Zombie lasergames
  • Gebied verover spellen
  • Mijn of robot spellen

Falcon sensors worden aangeraden aan spelers die al vaker lasergames hebben gehuurd.

Handleiding

Download de handleiding pdf of bekijk het instructie filmpje.

falcon lasershooting sensor handleiding
Opblaasbare objecten lasershooting

Opblaasbare objecten

(Beschikbaar in afhaalpunt Herent of Hasselt)

Een kaal voetbalveld of sportzaal omtoveren tot een heus lasergame? Dat kan met opblaasbare objecten. Lazertag.be beschikt over 26 opblaasbare objecten.Deze kun je huren voor je event of teambuilding.

De opblaasbare objecten zijn gemaakt van stevig en dik pvc. Deze opblaasbare bunkers zijn geschikt voor een binnen of buiten spel. De huurprijs per object is 10 euro. Je kunt ook altijd een evenement op maat aanvragen. Contacteer ons vrijblijvend!

Ee kleine hoeveelheid van de objecten is te vervoeren in een grote auto (+ – 6 stuks) Als je een grotere hoeveelheid wenst, voorziet je best een aanhangwagen.