Teambuilding tips

Lasershooting als teambuilding is een geweldig plan! Versla de directie en drijf het secretariaat in het nauw! Ga eerst op zoek naar een goed speelterrein. Geen bos in de buurt? Schuif dan de computers aan de kant en speel in je eigen kantoor!

Volg de volgende tips voor een leuk lasergame als teambuilding activiteit!

lasershooting met een shotje
Laserhooting meisjes groep teambuilding

Wees enthousiast

Ga op in het spel en steek de anderen aan met je enthousiasme! Kies een verhaal of thema; de directie moet worden bevrijd uit de handen van bloeddorstige terroristen!

Een leuk spel met een matige begeleiding en/of inkleding is een matig spel. Een leuk spel met een dolenthousiaste commandant of begeleider is een fantastisch leuk spel!

Zorg voor variatie

Zorg voor variatie in je spel en in de activiteiten op de teambuilding! Neem een kijkje tussen onze spelconcepten. Begin met een simpel iedereen tegen iedereen spel, maar ga dan over naar iets complexere spellen (bijvoorbeeld Counter-strike of huurling winkel).

Steek wat competitie in je spel om iedereen te prikkelen. De directie tegen het secretariaat wie zou er winnen ?

Denk er ook aan dat je bij een teambuilding met een zeer divers doelpubliek zit! Veel mensen kunnen uren lasergamen, maar niet iedereen. Zowat elke groep kun je 1u30 geboeid houden met een lasergame. Vul de teambuilding daarom aan met andere activiteiten. Neem een kijkje tussen andere activiteiten van FaceTheAction.be

laserhooting mummie
lasergame in het donker

Doe je huiswerk

Zorg dat je goed voorbereid bent op de lasergame! Haal het materiaal al enkele dagen op voorhand af, zodat je het al eens kan testen. Zolang er maar één of geen weekend in je reservatie zit blijft de prijs hetzelfde.

Lees op voorhand de handleidingen en bekijk de instructie filmpjes. Overloop ook zeker de spel tips.

Als je nog vragen hebt of onze mening wenst, aarzel dan niet om ons te contacteren!