Lasershooting Hasselt: GRATIS levering in Hasselt

Lasergame in de tuin

Wil je graag lasershooten in Hasselt? Huur dan nu een lasergame pakket van 8 of meer Phoenix lasergeweren en krijg een GRATIS levering en retour in een DPD-punt in regio Hasselt.

phoenix lasershooting

Phoenix lasergeweren zijn onze meest gehuurde lasergeweren.

  • 75m bereik (raak elkaar vanop 75m afstand!)
  • Overdag of ’s nachts, binnen of buiten spelen
  • Terugslag, licht– en geluidseffecten
  • Batterijduur van 8 uur (batterijladers huren is mogelijk)

Meer info over Phoenix lasergeweren

Phoenix lasergame verlaten fabriek

Gratis levering in DPD-punt

Deze DPD-postpunten in Hasselt komen in aanmerking voor een gratis lasergame levering (selecteer één van deze punten tijdens het reserveren):

PSM HASSELT
KONING ALBERTSTRAAT 14
3500 HASSELT

M&I VOEDINGSWINKEL
SINT-KATARINAPLEIN 4
3500 Hasselt

ESSO SHOP HASSELT
SLACHTHUISKAAI 26
3500 HASSELT

FAMSYS
TORENSTRAAT 40
3500 Hasselt

'T GAZETJE
GROTE BAAN 119
3511 Kuringen

Waarom huren bij Lazertag.be

Lazertag.be verhuurt enkel de beste lasergeweren. Met onze lasergeweren kan je spelen met elke leeftijd en in alle omstandigheden. Overdag of ’s nachts, binnen of buiten dat maakt niet uit. Kijk voor een vergelijking met andere laserguns op: FaceTheAction koopgids lasergeweren. Bovendien bieden wij ook garanties zodat je lasergame top wordt!

gegarandeerde levering

Gegarandeerde levering

Wij hebben een geavanceerd systeem ontwikkeld dat onze pakjes opvolgt. Komt je speeldatum in gevaar? Dan sturen wij gewoon een nieuw pakket met een gegarandeerde spoedlevering.

Gemakkelijk in gebruik

Makkelijk in gebruik

Onze geweren zijn zeer makkelijk in gebruik. Je kan ook altijd onze PDF handleidingen lezen, of onze instructiefilmpjes bekijken.

Lasershooting reserveren – Lasershooting Hasselt

Wens je een lasergame te reserveren met gratis levering naar Hasselt? Doe dat dan via het onderstaande reservatiesysteem. Het reservatiesysteem toont je de beschikbare lasergeweren op jouw gekozen speeldag en plaatst de reservatie onmiddellijk. Kies voor een levering in een DPD-postpunt en kies één van de bovenstaande DPD-punten om een gratis levering en retour te krijgen! Deze gratis levering is enkel geldig voor Phoenix lasergeweren (niet voor BRX lasergeweren).

Reservatiesysteem

Reservatiesysteem is aan het laden...

Problemen bij het reserveren?

Ervaar je problemen tijdens het plaatsen van de reservatie? Reserveer dan telefonisch (0032 11/ 94 61 72)  of via email. Vermeld de promotiecode “PROMOHASSELT” om een gratis levering te krijgen in regio Hasselt (deze code wordt al automatisch toegepast in het bovenstaande reservatie systeem) !