Lasergamen in de buurt

lasergamen op trouwfeest

Lasergamen kan op veel locaties. Locaties met obstakels zoals bomenheuvels, kleine straatjes, banken, tafels zijn ideaal. De meeste mensen lasergamen dan ook in een park of een bos. Heb je een grote tuin dan is dit ook perfect.

Door hun kleur en vorm zijn de lasergeweren duidelijk geen echte geweren en zijn ze dan ook zeer geschikt om op openbare plaatsen te lasergamen, veel mensen spelen dus in een stad of dorp met kleine straatjes. Let op: in sommige steden of bossen heb je toelating nodig om een spel te spelen.

In speelzones of speelbossen mag je altijd spelen (zoals te lezen valt op de website van Agentschap natuur en bos)! Een speelbos of park is dan ook nog altijd de beste speelplek.

Lees meer…

Sommige spelers huren ook een sportzaal af voor hun laser game. Deze zaal wordt dan geschikt gemaakt door het vol te zetten met obstakels zoals plinten en banken. Je kunt ook altijd onze opblaasbare objecten huren, hiermee tover je elk veld om in een geschikt speelveld voor een lasergame.

Weet je zelf nog een ideale plek om te lasergamen? Vertel het ons!

Verbergen

Laser game locaties

Hieronder volgt een lijst van populaire laser game locaties. Deze lijst is opgebouwd via tips van huurders. Alle locaties zijn openbare plaatsen, hier kunt je perfect spelen. Organiseer je echter een event met commerciële doeleinde (je vraagt bijvoorbeeld geld aan de deelnemers) dan gelden er andere regels voor deze locaties. Wij raden je aan om in dit laatste geval contact op te nemen met de verantwoordelijke voor deze locatie.

Heb jezelf ergens een lasergame gespeeld en was het een toplocatie? Contacteer ons dan via het contact formulier en we voegen hem toe aan deze lijst.

De locaties op deze pagina zijn allemaal ingezonden door onze klanten. Ben je de beheerder of eigenaar van één van deze locaties en heb je liever niet dat het op deze pagina staat? Contacteer ons en wij verwijderen de locatie.

Vlaams-Brabant

speelbos het vossenhol lasergame
Fotobron: Georoen, routeyou.com

Speelbos het Vossenhol

(Bertem, Vlaams-Brabant)

Het Vossenhol is een zeer leuk speelbos gelegen te Bertem. Ideaal om te lasergamen. Kruip op de speeltuigen en krijg een beter zicht op de frontlijn!

Meer informatie


Abdij van Averbode

(Averbode, Vlaams-Brabant)

De bossen en natuurgebieden rond de abdij van Averbode zijn het ideale speelterrein voor een lasergame. Combineer een bezoekje aan de abdij met een lasergame voor de kids!

Meer informatie

abdij van averbode lasershooting

MALAKOFF Lembeek lasershooting
Fotobron: berichtenuithetverleden.wordpress.com

Malakoff toren te Lembeek

(Halle, Vlaams-Brabant)

De Malakoff toren te Lembeek is al enkele keren verkozen tot mooiste plekje van Halle en omstreken. Een grote open plek, in het midden een grote middeleeuwse toren en aan de zijkanten bossen: een mooie plek om te lasergamen.

Meer informatie


Mollekensberg

(Herent, Vlaams-Brabant)

De Mollekensberg is een heuvel in Herent met bossen en holle wegen. Ideaal voor een wandeling of om te lasergamen.

Meer informatie

Mollekensberg Herent lasergame
Fotobron: herent.be

everzwijnenbad Heverlee lasergame
Fotobron: ernstguelcher.blogspot.com

Speelbos Everzwijnenbad

(Oud-Heverlee, Vlaams-Brabant)

Everzwijnenbad is een alternatieve speeltuin in Meerdaalwoud. Ga zeker een kijkje nemen bij de reuzen mikado. Als training voor de strijd kan je de kinderen zich laten uitleven op de houten slang van 30 meter of de klimbrug laten bestormen.

Meer informatie


Domein van Kwabeek

(Boutersem, Vlaams-Brabant)

Dit domein bestaat uit een mooi loofbos met genoeg ruimte tussen de bomen om stevig te ravotten of kampen op te zetten ter voorbereiding van de strijd tussen de twee lazertag teams.

Meer informatie

Domein Kwabeek lasershooting

Antwerpen

Beerzelberg te Putte

(Putte, Antwerpen)

Het hoogste punt van de provincie Antwerpen en een leuke plek om te lasergamen. Er is een speeltuin voor de kleinste en 2 wandelroutes voor na het lasergamen.

Meer informatie

putte Beerzelberg lasergame
Fotobron: fietsknooppunten.blogspot.com


belse bossen lasershooting
Fotobron: chiroheiligkruis.be

Belse bossen

(Geel, Antwerpen)

De Belse bossen is een bosrijk gebied tussen Geel en Mol. Wat het uniek maakt zijn de vele zandduinen waar je je goed op en achter kunt verstoppen tijdens het lasergame. Wandelaars komen in dit gebied ook zeker aan hun trekken. Vergeet zeker niet het wandelboekje op te pikken op de toeristische dienst van Geel.

Meer informatie


Hof ter saksen

(Beveren, Antwerpen)

Dit park is gelegen in het Waasland, tussen Beveren en Haasdonk. (Gratis toegankelijk) Hof ter Saksen is een exclusief gemeentelijk natuurdomein. Een ideale plek om je te verstoppen tijdens een partij lasershooting in de bosrijk en natuurlijke omgeving.

Meer informatie

hof ter saksen beveren lasershooting
Fotobron: beveren.be

kabouterberg lasergame
Fotobron: Pasar.be

Kabouterberg

(Kasterlee, Antwerpen)

Dit prachtige decor kan jouw strijdterrein worden! Het kabouterbos is voorzien van nog veel mooie plaatjes! Maak tijdens het lasershooten hier een foto van je groep en maak kans op een gratis lasergame met je vrienden!

Meer informatie


Redoute

(Schilde, Antwerpen)

Deze locatie overtreft je stoutste dromen! Een grote krater aan een fort en vele bomen om achter te schuilen. Men kan de boven hand nemen door het fort in te nemen waardoor je je hoger bevindt. De locatie dompelt je onder in de eerste wereld oorlog.

Meer informatie

redoute schilde lasershooting

Zandbergen Kontich lasergame

Zandbergen

(Kontich, Antwerpen)

Zandbergen is een gebied van maar liefst 22 hectare, gelegen tussen de Groeningelei en de grens met Edegem. Het heeft een grote parking aan beide kanten, en ligt centraal. Zoals de foto dus al verraad is dit een super goede locatie om te lazershooten. De vele heuveltjes en putten geven het spel een extra dimensie!

Meer informatie


Fort 3

(Borsbeek, Antwerpen)

Het Fort van Borsbeek bevind zich niet zo ver van het uitleenpunt te Antwerpen. De natuur en het decor van het oude fort zorgen voor een leuk kader voor een spelletje lasershooting. Je vindt er alle factoren terug om je laserspel geslaagd te maken: oude hangers, een binnenfort met leuke gangen, bovenop het fort veel bomen en struiken waar je achter kan schuilen.

Meer informatie

Fort 3 Borsbeek
Fotobron: ArcheoNet Vlaanderen – .flickr.com

Limburg

De kluis bolderberg lasershooting

De kluis

(Bolderberg Heusden-Zolder, Limburg)

De Kluis in Bolderberg/Heusden-Zolder is een prachtig bos dat op een heuvel gelegen is. Tal van oude bomen en gebouwtjes bieden hier een decor voor een spannend lasershooting spel. Deze locatie wordt regelmatig door de lokale jeugdbewegingen gebruikt voor hun bosspel.

Meer informatie


Beukenberg

(Tongeren, Limburg)

Beukenberg gelegen te Tongeren is een mooi heuvelachtig stukje bos dat zeer geschikt is om te lasergamen. Combineer een lasergame in dit bos met een bezoek aan het Galo Romeins museum!

Meer informatie

Beukenberg lasergame
Fotobron: Thysen Jean

Dommelhof neerpelt lasershooting
Fotobron: ouddommelhof.be

Dommelhof

(Neerpelt, Limburg)

Het Dommelhof is een recreatief domein waar ook parkeergelegenheid is. Het bos met heuvels en obstakels is ideaal om je te verstoppen of je medespelers te besluipen. De grootte van het bos is ideaal voor een lasergame en het speeldomein kan duidelijk afgebakend worden.

Meer informatie


Bokrijk

(Genk, Limburg)

In Bokrijk zijn meerdere ideale lasergame locaties. Je kan de speeltuin of zelf het doolhof als speelterrein gebruiken. Deze zijn ook duidelijk afgebakend en er is parking voorzien. Op zonnige dagen kan het hier wel wat drukker zijn. Om 21.00 sluit de ingang, naar buiten kan altijd nog. (Een spel in het donker is dus ook mogelijk)

Meer informatie

Bokrijk speeltuin
Fotobron: bokrijk.be

Lommelse sahara lasergame
Fotoborn: skaai.be

Lommelse Sahara

(Lommel, Limburg)

De Lommelse Sahara is een groot domein met zanderige bergen en verspreide vegetatie. Een ideale omgeving om een gevarieerd spel te spelen.

Meer informatie


C-mine labyrinth

(Genk, Limburg)

Op het C-mine domein staat een groot metalen doolhof. Dit is ideaal voor een lasergame!

Meer informatie

C-mine labyrint
Fotobron: c-mine.be – Filip Dujardin

Terril van oud-Waterschei
Fotobron: Ifs58 – wikipedia.org

Terril van oud-Waterschei

(Genk, Limburg)

Nog een leuke locatie in Genk is de terril van Oud-Waterschei achter het stadion van Genk. Voldoende natuurlijke hindernissen om een heerlijk laserspel te spelen. Ideaal voor een spelletje “king of the hill”!

Meer informatie

Overige provincies

Kasteel/ruïne van Herbeumont

(Herbeumont, Luxemburg)

Een eindje rijden, maar zeer mooi en ideaal voor een lasergame. Heubermont ligt langs Neufchâteau. Speel je spel in de Ruïnes van een echt kasteel. Deze ruïnes zijn dag en nacht open, goed voor zowel een dag als avondspel.

Meer informatie

Herbeumont lasershooting
Fotobron: Albert Speelman

Sanatorium Basil

(Borgoumont, Luik)

Het Sanatorium van Basil is een oud ziekenhuis in Borgoumont (provincie Luik). Het een plek die zeer bekend is bij urban explorers. Dit verlaten pand is ook het perfecte decor voor een lasergame! Let wel op: deze plaats is niet kindvriendelijk, er ligt op sommige plaatsen gebroken glas.

Een leuke plek om te lasergamen voor een ouder publiek

Meer informatie

Lasergamen in het sanatorium van Basil
Fotobron: Trougnouf, wikipedia

Buggenhout bos  lasershooting
Fotobron: nieuwsuitbuggenhout.be

Buggenhout bos

(Buggenhout, Oost-Vlaanderen)

Het Buggenhoutbos is een 190 hectare groot bos in Buggenhout. Je kan zowel overdag als  ‘s avonds altijd terecht. Het donker en het wilde uitstralen van het park maken het een ideale locatie voor een spannende lasergame!

Meer informatie