Lasergame Roosendaal: GRATIS levering in Roosendaal

Lasershooting in bos Rotterdam

Wil je graag lasershooten in Roosendaal? Huur dan nu een Lasergame pakket van 8 of meer Phoenix lasergeweren en krijg een GRATIS levering en retour in een DPD-punt in regio Roosendaal.

phoenix lasershooting

Phoenix lasergeweren zijn onze meest gehuurde lasergeweren.

  • 75m bereik (raak elkaar vanop 75m afstand!)
  • Overdag of ’s nachts, binnen of buiten spelen
  • Terugslag, licht– en geluidseffecten
  • Batterijduur van 8 uur (batterijladers huren is mogelijk)

Meer info over Phoenix lasergeweren

Lasershooting fun groep

Gratis levering in DPD-punt

Deze DPD-postpunten in regio Roosendaal komen in aanmerking voor een gratis lasergame levering (selecteer één van deze punten tijdens het reserveren):

Chicha
Molenstraat 99 A
4701 JR Roosendaal

Car Parts Roosendaal
Gastelseweg 59
4702 TA Roosendaal

123 Phonerepair
Nieuwe Markt 42
4701 AJ Roosendaal

Tabakshop De Kroeven
Kroevenlaan 86
4707 BM Roosendaal

Tabakshop Klaver
Kade 7
4703 GA Roosendaal

Dierenspeciaalzaak De Beestenshop
President Kennedylaan 92
4707 BD Roosendaal

Lasergame reserveren – Lasergame Roosendaal

Wens je een lasergame te reserveren? Doe dat dan via het onderstaande reservatiesysteem. Het reservatiesysteem toont je de beschikbare lasergeweren op jouw gekozen speeldag en plaatst de reservatie onmiddellijk. Kies voor een levering in een DPD-postpunt en kies één van de bovenstaande DPD-punten om een gratis levering en retour te krijgen! Deze gratis levering is enkel geldig voor Phoenix lasergeweren (niet voor BRX lasergeweren).

Reservatiesysteem

Reservatiesysteem is aan het laden...

Problemen bij het reserveren?

Ervaar je problemen tijdens het plaatsen van de reservatie? Reserveer dan telefonisch of via email. Vermeld de promotiecode “PROMOROOSENDAAL” om een gratis levering te krijgen in regio Roosendaal(deze code wordt al automatisch toegepast in het bovenstaande reservatie systeem) !

Waarom huren bij Lazertag.be

Lazertag.be verhuurt enkel de beste lasergeweren. Met onze lasergeweren kan je spelen met elke leeftijd en in alle omstandigheden. Overdag of ’s nachts, binnen of buiten dat maakt niet uit. Kijk voor een vergelijking met andere laserguns op: FaceTheAction koopgids lasergeweren. Bovendien bieden wij ook garanties zodat je lasergame top wordt!

Duurzaam spelmateriaal

We zetten in op duurzaamheid! We maken gebruik van oplaadbare batterijen. Dit bespaart ons per jaar een heleboel batterijen, die anders op de afvalberg zouden terechtkomen!
De lasergeweren worden ook door onszelf gerepareerd. We gooien niet zomaar iets weg ook al is de reparatie soms erg moeilijk!

Gemakkelijk in gebruik

Makkelijk in gebruik

Onze geweren zijn zeer makkelijk in gebruik. Je kan ook altijd onze PDF handleidingen lezen, of onze instructiefilmpjes bekijken.