Je kunt het laserspel in verschillende sets huren.  Alle laserspellen worden geleverd in 1 of meerdere handige opbergdozen, zodat je kan lasergamen op je eigen gekozen locatie! Wij vragen een waarborg van 50 euro (ongeacht het aantal dat je huurt) om er op toe te zien dat er zorg wordt gedragen voor het lasermateriaal. De tarieven zijn geldig per speeldag of weekend. Je dient de set 1 dag op voorhand af te halen en 1 dag nadien terug te brengen  (dit wordt niet aangerekend als speeldag) Wens je bijvoorbeeld op zaterdag een laserspel voor 16 personen te spelen, dan kan je het lasergame op vrijdag afhalen en maandag terugbrengen. Je betaalt hiervoor 80 Euro.

Nog niet zeker wat lasershooting nu juist is? Bekijk de wat is lasershooting pagina. Wil je eerst wat meer informatie over het materiaal dat we gebruiken, kijk dan op onze lasergame geweren pagina.

Lasergame prijzen

Pricing table with an Table ID of "lasergame__58a1abab5e345" is not defined.

Alle prijzen zijn inclusief btw en inclusief opgeladen batterijen. De batterijen hebben genoeg energie om 8 uur lasergamen te garanderen.

Wenst u meer dan 40 lasergeweren te huren? Geen probleem Lazertag.be beschikt over meer dan 1000 lasergeweren. Contacteer ons voor prijzen van grote aantallen of langere periodes.

Reserveren

Wenst u een lasergame te reserveren of te controleren of het spel beschikbaar is voor een bepaalde datum dan kan dat via ons online reservatiesysteem. Heeft u nog specifieke vragen waar u geen antwoord op kan vinden tussen onze veelgestelde vragen dan kunt u ons altijd contacteren via het contact formulier of het volgende nummer: 0032479788984

.