Lasershooting Roeselare: GRATIS levering in Roeselare

phoenix lasergeweren

Wil je graag lasershooten in Roeselare? Huur dan nu een lasershooting pakket van 8 of meer Phoenix lasergeweren en krijg een GRATIS levering en retour in een DPD-punt in regio Roeselare.

phoenix lasershooting

Phoenix lasergeweren zijn onze meest gehuurde lasergeweren.

  • 75m bereik (raak elkaar vanop 75m afstand!)
  • Overdag of ’s nachts, binnen of buiten spelen
  • Terugslag, licht– en geluidseffecten
  • Batterijduur van 8 uur (batterijladers huren is mogelijk)

Meer info over Phoenix lasergeweren

Phoenix lasergame verlaten fabriek

Gratis levering in DPD-punt

Deze DPD-postpunten in Roeselare komen in aanmerking voor een gratis lasergame levering (selecteer één van deze punten tijdens het reserveren):

STATION EXPRESS
ARDOOISESTEENWEG 2
8800 ROESELARE

'T KRANTJE
HONSEBROEKSTRAAT 21 B
8800 ROESELARE

MELDESIGN
RUMBEEKSESTEENWEG 118
8800 ROESELAERE

D'HEEDENE FIETS-BROMFIETSEN
ARDOOISESTEENWEG 220
8800 ROESELARE

DAGBLADHANDEL KIEKEBOE
VIJFWEGENSTRAAT 252
8800 ROESELARE

AMAR WINKEL
BEVERSESTEENWEG 453
8800 ROESELARE

Lasershooting reserveren – Lasershooting Roeselare

Wens je een lasergame te reserveren? Doe dat dan via het onderstaande reservatiesysteem. Het reservatiesysteem toont je de beschikbare lasergeweren op jouw gekozen speeldag en plaatst de reservatie onmiddellijk. Kies voor een levering in een DPD-postpunt en kies één van de bovenstaande DPD-punten om een gratis levering en retour te krijgen! Deze gratis levering is enkel geldig voor Phoenix lasergeweren (niet voor BRX lasergeweren).

Reservatiesysteem

Problemen bij het reserveren?

Ervaar je problemen tijdens het plaatsen van de reservatie? Reserveer dan telefonisch of via email. Vermeld de promotiecode “PROMOROESELARE” om een gratis levering te krijgen in regio Roeselare (deze code wordt al automatisch toegepast in het bovenstaande reservatie systeem) !

Waarom huren bij Lazertag.be

Lazertag.be verhuurt enkel de beste lasergeweren. Met onze lasergeweren kan je spelen met elke leeftijd en in alle omstandigheden. Overdag of ’s nachts, binnen of buiten dat maakt niet uit. Kijk voor een vergelijking met andere laserguns op: FaceTheAction koopgids lasergeweren. Bovendien bieden wij ook garanties zodat je lasergame top wordt!

gegarandeerde levering

Gegarandeerde levering

Wij hebben een geavanceerd systeem ontwikkeld dat onze pakjes opvolgt. Komt je speeldatum in gevaar? Dan sturen wij gewoon een nieuw pakket met een gegarandeerde spoedlevering.

Gemakkelijk in gebruik

Makkelijk in gebruik

Onze geweren zijn zeer makkelijk in gebruik. Je kan ook altijd onze PDF handleidingen lezen, of onze instructiefilmpjes bekijken.