Lasershooting Mechelen: GRATIS levering in Mechelen

brx lasergame sluipen

Wil je graag lasershooten in Mechelen? Huur dan nu een lasershooting pakket van 8 of meer Phoenix lasergeweren en krijg een GRATIS levering en retour in een DPD-punt in regio Mechelen.

phoenix lasershooting

Phoenix lasergeweren zijn onze meest gehuurde lasergeweren.

  • 75m bereik (raak elkaar vanop 75m afstand!)
  • Overdag of ’s nachts, binnen of buiten spelen
  • Terugslag, licht– en geluidseffecten
  • Batterijduur van 8 uur (batterijladers huren is mogelijk)

Meer info over Phoenix lasergeweren

Phoenix lasergame verlaten fabriek

Lasershooting reserveren – Lasershooting Mechelen

Wens je een lasergame te reserveren? Doe dat dan via het onderstaande reservatiesysteem. Het reservatiesysteem toont je de beschikbare lasergeweren op jouw gekozen speeldag en plaatst de reservatie onmiddellijk. Kies voor een levering in een DPD-postpunt en kies één van de DPD-punten daaronder om een gratis levering en retour te krijgen! Deze gratis levering is enkel geldig voor Phoenix lasergeweren (niet voor BRX lasergeweren).

Reservatiesysteem

Reservatiesysteem is aan het laden...

Gratis levering in DPD-punt

Deze DPD-postpunten in Mechelen komen in aanmerking voor een gratis lasergame levering (selecteer één van deze punten tijdens het reserveren):

BLOEMEN BORZE
BORZESTRAAT 10
2800 MECHELEN

BXL-MARKET BV
OLIVENTENVEST 8
2800 Mechelen

THE CARTRIDGE SHOP BV
ONZE-LIEVE-VROUWENSTRAAT 42
2800 Mechelen

NETPLACE
HOOGSTRAAT 28
2800 MECHELEN

DE STATIE
NEKERSPOELSTRAAT 9
2800 Mechelen

LITTLE ITALY
BRUSSELSESTEENWEG 195
2800 Mechelen

'T PLEIN MAHMOOD
TERVUURSESTEENWEG 119
2800 Mechelen

DAGBLADHANDEL DHILLON
GEMEENTESTRAAT 12
2811 Hombeek

Problemen bij het reserveren?

Ervaar je problemen tijdens het plaatsen van de reservatie? Reserveer dan telefonisch (0032 11/ 94 61 72)  of via email. Vermeld de promotiecode “PROMOMECHELEN” om een gratis levering te krijgen in regio Mechelen (deze code wordt al automatisch toegepast in het bovenstaande reservatie systeem) !

Waarom huren bij Lazertag.be

Lazertag.be verhuurt enkel de beste lasergeweren. Met onze lasergeweren kan je spelen met elke leeftijd en in alle omstandigheden. Overdag of ’s nachts, binnen of buiten dat maakt niet uit. Kijk voor een vergelijking met andere laserguns op: FaceTheAction koopgids lasergeweren. Bovendien bieden wij ook garanties zodat je lasergame top wordt!

gegarandeerde levering

Gegarandeerde levering

Wij hebben een geavanceerd systeem ontwikkeld dat onze pakjes opvolgt. Komt je speeldatum in gevaar? Dan sturen wij gewoon een nieuw pakket met een gegarandeerde spoedlevering.

Gemakkelijk in gebruik

Makkelijk in gebruik

Onze geweren zijn zeer makkelijk in gebruik. Je kan ook altijd onze PDF handleidingen lezen, of onze instructiefilmpjes bekijken.