Lasershooting Geel: GRATIS levering in Geel

Phoenix lasergame in bos

Wil je graag lasershooten in Geel? Huur dan nu een lasershooting pakket van 8 of meer Phoenix lasergeweren en krijg een GRATIS levering en retour in een DPD-punt in regio Geel.

phoenix lasershooting

Phoenix lasergeweren zijn onze meest gehuurde lasergeweren.

  • 75m bereik (raak elkaar vanop 75m afstand!)
  • Overdag of ’s nachts, binnen of buiten spelen
  • Terugslag, licht– en geluidseffecten
  • Batterijduur van 8 uur (batterijladers huren is mogelijk)

Meer info over Phoenix lasergeweren

Lasershooting fun groep

Lasergame Ideeën

Heb je wat inspiratie nodig om een fantastische evenement te plannen? We hebben daarmee veel ervaring!

Free For All (Iedereen tegen iedereen)

In dit chaotisch spel zien we welke speler het laangste kan overleven! Spelers die alle levens kwijt spelen wacht aan de kant totdat er maar één speler overblijft.

Misschien zullen jullie liever niet aan de kant moeten wachten. Kies dan voor een “Naam turven” versie. In deze versie moet je naar een bepaalde plaats lopen om je lasergeweer opnieuw te instellen. Je telt hoeveel keer een speler “dood” is geweest, en de speler met de minst turven wint!

Begeleid de VIP

In dit soort spel wordt de groep opgesplitst in twee, en één iemand wordt de VIP (die niet kan schieten). De VIP kan niet lopen tenzij ze in contact zijn mijn iemand van zijn/haar team. Hij of zij moet een bepaalde locatie bereiken voordat alle levens kwijt zijn.

Voor meer ideeën of meer informatie over deze spellen, klik hier.

Gratis levering in DPD-punt

Deze DPD-postpunten in Geel komen in aanmerking voor een gratis lasergame levering (selecteer één van deze punten tijdens het reserveren):

GEELS GAZETTEKE
NIEUWSTRAAT 25
2440 Geel

DE PERSCHEF
RIJN 108A
2440 Geel

STUDICO BVBA
DOKTER VANDEPERRESTRAAT 167
2440 Geel

DAGBLADHANDEL ETIKET LARUM
LARUM 30
2440 Geel

'T LEZERTJE
WINKELOMSEHEIDE 120
2440 Geel

KSA AANHANGWAGENS
GROTESTEENWEG 12
2440 Geel

Waarom huren bij Lazertag.be

Lazertag.be verhuurt enkel de beste lasergeweren. Met onze lasergeweren kan je spelen met elke leeftijd en in alle omstandigheden. Overdag of ’s nachts, binnen of buiten dat maakt niet uit. Kijk voor een vergelijking met andere laserguns op: FaceTheAction koopgids lasergeweren. Bovendien bieden wij ook garanties zodat je lasergame top wordt!

gegarandeerde levering

Gegarandeerde levering

Wij hebben een geavanceerd systeem ontwikkeld dat onze pakjes opvolgt. Komt je speeldatum in gevaar? Dan sturen wij gewoon een nieuw pakket met een gegarandeerde spoedlevering.

Gemakkelijk in gebruik

Makkelijk in gebruik

Onze geweren zijn zeer makkelijk in gebruik. Je kan ook altijd onze PDF handleidingen lezen, of onze instructiefilmpjes bekijken.

Lasershooting reserveren – Lasershooting Geel

Wens je een lasergame te reserveren? Doe dat dan via het onderstaande reservatiesysteem. Het reservatiesysteem toont je de beschikbare lasergeweren op jouw gekozen speeldag en plaatst de reservatie onmiddellijk. Kies voor een levering in een DPD-postpunt en kies één van de bovenstaande DPD-punten om een gratis levering en retour te krijgen! Deze gratis levering is enkel geldig voor Phoenix lasergeweren (niet voor BRX lasergeweren).

Reservatiesysteem

Reservatiesysteem is aan het laden...

Problemen bij het reserveren?

Ervaar je problemen tijdens het plaatsen van de reservatie? Reserveer dan telefonisch (0032 11/ 94 61 72)  of via email. Vermeld de promotiecode “PROMOGEEL” om een gratis levering te krijgen in regio Geel (deze code wordt al automatisch toegepast in het bovenstaande reservatie systeem) !