Lasergeweren correct stockeren in draagdozen

Er worden 3 soorten draagdozen gebruikt om de lasergeweren in op te bergen. De stapeltechniek verschilt van doos tot doos.

Dit zijn de 3 type dozen:

  • Draagdoos met gele klepjes (geen gele wielen)
  • Draagdoos van Stanley met gele wielen
  • Grijze verzenddoos zonder wielen

Vooral bij de grijze verzenddozen is het essentieel dat u de lasergeweren goed stapelt en de doos goed afsluit met kabelbinders en/of plakband. Op zijn terugweg moet de doos namelijk doos 1 of meer sorteercentra, waar het een val van 1 meter moet kunnen doorstaan.

Stapel instructies

Draagdoos met gele klepjes

Plaats de geweren met de loop naar boven in de doos. Zorg ervoor dat ze afwisselend met de rode bol tegen de linker- en rechterzijwand steunen. In de onderste laag moeten 11 lasergeweren passen.
Plaats de 4 volgende lasergeweren plat op de vorige laag lasergeweren. 2 Pistolen moeten met hun loop naar voor wijzen, 2 naar achter.
Leg ten slotte 1 geweer plat in het midden op de vorige laag. Klik de deksel op zijn plaats en sluit de doos met behulp van de gele kleppen.
De 2 extra lasergeweren die overblijven mag je in het jutte zakje vervoeren.

Draagdoos met gele wielen

Plaats de geweren met de loop naar boven in de doos. Zorg ervoor dat ze afwisselend met de rode bol tegen de linker- en rechterzijwand steunen. In de onderste laag moeten 11 lasergeweren passen (dit kan spannen).
Plaats de 4 volgende lasergeweren plat op de vorige laag lasergeweren. 2 Pistolen moeten met hun loop naar voor wijzen, 2 naar achter.
Leg ten slotte 1 geweer plat in het midden op de vorige laag. Leg de deksel op zijn plaats en sluit de doos met behulp van de kleppen.
De 2 extra lasergeweren die overblijven mag je in het jutte zakje vervoeren.

Verzenddoos zonder wielen


Plaats 4 lasergeweren op de bodem van de doos. 2 Geweren moeten met hun loop naar de rechterkant wijzen, de 2 andere moeten met hun loop naar de linkerkant wijzen.
Leg eventueel krantenpapier op de lasergeweren om ze te beschermen en de lagen van elkaar te scheiden.
Plaats voor de volgende laag de geweren zo dat elk geweer 1 unieke wand raakt met zijn rode bol.
Maak de volgende laag op dezelfde manier als de eerste laag. Wissel deze 2 stapeltechnieken af tot er 2 lasergeweren overblijven.
Leg de 2 laatste geweren met hun rode bollen tegen elkaar in het midden van de doos.
Leg de deksel op de doos en sluit hem stevig af met kabelbinders en/of plakband.
De doos moet nog een hele weg afleggen voor hij terug thuis is! Zorg dat hij goed is afgesloten en de lasergeweren goed gestapeld!