Lasergame Utrecht: GRATIS levering in Utrecht

Lasershooting in bos Rotterdam

Wil je graag lasershooten in Utrecht? Huur dan nu een Lasergame pakket van 8 of meer Phoenix lasergeweren en krijg een GRATIS levering en retour in een DPD-punt in regio Utrecht.

phoenix lasershooting

Phoenix lasergeweren zijn onze meest gehuurde lasergeweren.

  • 75m bereik (raak elkaar vanop 75m afstand!)
  • Overdag of ’s nachts, binnen of buiten spelen
  • Terugslag, licht– en geluidseffecten
  • Batterijduur van 8 uur (batterijladers huren is mogelijk)

Meer info over Phoenix lasergeweren

Lasershooting fun groep

Gratis levering in DPD-punt

Deze DPD-postpunten in regio Utrechtkomen in aanmerking voor een gratis lasergame levering (selecteer één van deze punten tijdens het reserveren):

Aryan Telecom Shop
Zakkendragerssteeg 5
3511 AA Utrecht

De Zilveren Hamer
Jan van Scorelstraat 144
3583 CV Utrecht

Arthur Tweewielers
Van Bijnkershoeklaan 413
3527 XK Utrecht

Fd-Printing
Amsterdamsestraatweg 72
3513 AJ Utrecht

Aryan Telecomshop
Zamenhofdreef 49
3562 JV Utrecht

Langerak Doe Het Zelf
Laan Van Nieuw Guinea 114
3531 JN Utrecht

Damesmode La DIma
Hammarskjöldhof 29 A
3527 HD Utrecht

Lasergame reserveren – Lasergame Utrecht

Wens je een lasergame te reserveren? Doe dat dan via het onderstaande reservatiesysteem. Het reservatiesysteem toont je de beschikbare lasergeweren op jouw gekozen speeldag en plaatst de reservatie onmiddellijk. Kies voor een levering in een DPD-postpunt en kies één van de bovenstaande DPD-punten om een gratis levering en retour te krijgen! Deze gratis levering is enkel geldig voor Phoenix lasergeweren (niet voor BRX lasergeweren).

Reservatiesysteem

Reservatiesysteem is aan het laden...

Problemen bij het reserveren?

Ervaar je problemen tijdens het plaatsen van de reservatie? Reserveer dan telefonisch of via email. Vermeld de promotiecode “PROMOUTRECHT” om een gratis levering te krijgen in regio Utrecht (deze code wordt al automatisch toegepast in het bovenstaande reservatie systeem) !

Waarom huren bij Lazertag.be

Lazertag.be verhuurt enkel de beste lasergeweren. Met onze lasergeweren kan je spelen met elke leeftijd en in alle omstandigheden. Overdag of ’s nachts, binnen of buiten dat maakt niet uit. Kijk voor een vergelijking met andere laserguns op: FaceTheAction koopgids lasergeweren. Bovendien bieden wij ook garanties zodat je lasergame top wordt!

Duurzaamheid

Duurzaam spelmateriaal

We zetten in op duurzaamheid! We maken gebruik van oplaadbare batterijen. Dit bespaart ons per jaar een heleboel batterijen, die anders op de afvalberg zouden terechtkomen!
De lasergeweren worden ook door onszelf gerepareerd. We gooien niet zomaar iets weg ook al is de reparatie soms erg moeilijk!

Gemakkelijk in gebruik

Makkelijk in gebruik

Onze geweren zijn zeer makkelijk in gebruik. Je kan ook altijd onze PDF handleidingen lezen, of onze instructiefilmpjes bekijken.