Lasergame Tongeren: GRATIS levering in Tongeren

Phoenix lasershooting chiro

Wil je graag lasershooten in Tongeren? Huur dan nu een lasergame pakket van 8 of meer Phoenix lasergeweren en krijg een GRATIS levering en retour in een DPD-punt in regio Tongeren.

phoenix Lasergame

Phoenix lasergeweren zijn onze meest gehuurde lasergeweren.

  • 75m bereik (raak elkaar vanop 75m afstand!)
  • Overdag of ’s nachts, binnen of buiten spelen
  • Terugslag, licht– en geluidseffecten
  • Batterijduur van 8 uur (batterijladers huren is mogelijk)

Meer info over Phoenix lasergeweren

Lasershooting in het bos

Lasergame reserveren – Lasergame Tongeren

Wens je een lasergame te reserveren? Doe dat dan via het onderstaande reservatiesysteem. Het reservatiesysteem toont je de beschikbare lasergeweren op jouw gekozen speeldag en plaatst de reservatie onmiddellijk. Kies voor een levering in een DPD-postpunt en kies één van de bovenstaande DPD-punten om een gratis levering en retour te krijgen! Deze gratis levering is enkel geldig voor Phoenix lasergeweren (niet voor BRX lasergeweren).

Reservatiesysteem

Reservatiesysteem is aan het laden...

Gratis levering in DPD-punt

Deze DPD-postpunten in Tongeren komen in aanmerking voor een gratis lasergame levering (selecteer één van deze punten tijdens het reserveren):

PSM TONGEREN
SINT TRUIDERSTRAAT 14
3700 Tongeren

PSM TONGEREN STATIONSLAAN
STATIONSLAAN 13
3700 TONGEREN

'T BREUMELKE
LUIKERSTEENWEG 54
3700 Tongeren

GURRI EN TAMAN BV
SINTTRUIDERSTEENWEG 443
3700 Tongeren

Problemen bij het reserveren?

Ervaar je problemen tijdens het plaatsen van de reservatie? Reserveer dan telefonisch (0032 11/ 94 61 72)  of via email. Vermeld de promotiecode “PROMOTONGEREN” om een gratis levering te krijgen in regio Tongeren (deze code wordt al automatisch toegepast in het bovenstaande reservatie systeem)!

Waarom huren bij Lazertag.be

Lazertag.be verhuurt enkel de beste lasergeweren. Met onze lasergeweren kan je spelen met elke leeftijd en in alle omstandigheden. Overdag of ’s nachts, binnen of buiten dat maakt niet uit. Kijk voor een vergelijking met andere laserguns op: FaceTheAction koopgids lasergeweren. Bovendien bieden wij ook garanties zodat je lasergame top wordt!

gegarandeerde levering

Gegarandeerde levering

Wij hebben een geavanceerd systeem ontwikkeld dat onze pakjes opvolgt. Komt je speeldatum in gevaar? Dan sturen wij gewoon een nieuw pakket met een gegarandeerde spoedlevering.

Gemakkelijk in gebruik

Makkelijk in gebruik

Onze geweren zijn zeer makkelijk in gebruik. Je kan ook altijd onze PDF handleidingen lezen, of onze instructiefilmpjes bekijken.

Lasergamen in Tongeren: leuke speelplekken

Je hebt de lasergeweren alvast gehuurd, maar bent nog op zoek naar een leuke speelplek? Wij raden aan om te lasergamen in speeltuinen of speelbossen. Er is 1 voorwaarde: er moeten voldoende verstopplaatsen zijn (bomen, speeltuigen, heuvels). In een open vlakte kan je niet lasershooten. Hieronder een leuk speelterrein in regio Tongeren.

speeltuin klein veldje Vreren Tongeren
Speelbos te speeltuin Klein Veldje (Vreren, Tongeren)

Speeltuin Klein Veldje (Vreren, Tongeren)

In de speeltuin Klein Veldje in Vreren, Tongeren ligt een leuk speelbos dat perfect is voor een lasergame!

Het speelbos ligt op kleine heuveltjes, erg goed als verstopplaats of kamp.

Het bos is begrensd met een hek, dit is perfect voor jongere spelers, zo weten ze waar het speelveld eindigt.

Meer informatie

Lasergame Ideeën

Heb je wat inspiratie nodig om een fantastische evenement te plannen? We hebben daarmee veel ervaring!

Free For All (Iedereen tegen iedereen)

In dit chaotisch spel zien we welke speler het laangste kan overleven! Spelers die alle levens kwijt spelen wacht aan de kant totdat er maar één speler overblijft.

Misschien zullen jullie liever niet aan de kant moeten wachten. Kies dan voor een “Naam turven” versie. In deze versie moet je naar een bepaalde plaats lopen om je lasergeweer opnieuw te instellen. Je telt hoeveel keer een speler “dood” is geweest, en de speler met de minst turven wint!

Begeleid de VIP

In dit soort spel wordt de groep opgesplitst in twee, en één iemand wordt de VIP (die niet kan schieten). De VIP kan niet lopen tenzij ze in contact zijn mijn iemand van zijn/haar team. Hij of zij moet een bepaalde locatie bereiken voordat alle levens kwijt zijn.

Voor meer ideeën of meer informatie over deze spellen, klik hier.