Lasergame Nieuwegein: GRATIS levering in Nieuwegein

Lasershooting in bos Rotterdam

Wil je graag lasershooten in Nieuwegein? Huur dan nu een Lasergame pakket van 8 of meer Phoenix lasergeweren en krijg een GRATIS levering en retour in een DPD-punt in regio Nieuwegein.

phoenix lasershooting

Phoenix lasergeweren zijn onze meest gehuurde lasergeweren.

  • 75m bereik (raak elkaar vanop 75m afstand!)
  • Overdag of ’s nachts, binnen of buiten spelen
  • Terugslag, licht– en geluidseffecten
  • Batterijduur van 8 uur (batterijladers huren is mogelijk)

Meer info over Phoenix lasergeweren

Lasershooting fun groep

Gratis levering in DPD-punt

Deze DPD-postpunten in regio Nieuwegein komen in aanmerking voor een gratis lasergame levering (selecteer één van deze punten tijdens het reserveren):

Smartphone Reparatie Nieuwegein
Binnenstede 3
3431 LA Nieuwegein

Pakketautomaat - De Buren - The Point Plein
Plein 12a
3431 LV Nieuwegein

The Point CityPlaza
Plein 12a
3431 LV Nieuwegein

Verweij Groenten En Fruit B.V.
Makadocenter 25
3431 AW Nieuwegein

Visser Elektro
Dorpsstraat 3-4
3433 CH Nieuwegein

Lasergame reserveren – Lasergame Nieuwegein

Wens je een lasergame te reserveren? Doe dat dan via het onderstaande reservatiesysteem. Het reservatiesysteem toont je de beschikbare lasergeweren op jouw gekozen speeldag en plaatst de reservatie onmiddellijk. Kies voor een levering in een DPD-postpunt en kies één van de bovenstaande DPD-punten om een gratis levering en retour te krijgen! Deze gratis levering is enkel geldig voor Phoenix lasergeweren (niet voor BRX lasergeweren).

Reservatiesysteem

Reservatiesysteem is aan het laden...

Problemen bij het reserveren?

Ervaar je problemen tijdens het plaatsen van de reservatie? Reserveer dan telefonisch of via email. Vermeld de promotiecode “PROMONIEUWEGEIN” om een gratis levering te krijgen in regio Nieuwegein(deze code wordt al automatisch toegepast in het bovenstaande reservatie systeem) !

Waarom huren bij Lazertag.be

Lazertag.be verhuurt enkel de beste lasergeweren. Met onze lasergeweren kan je spelen met elke leeftijd en in alle omstandigheden. Overdag of ’s nachts, binnen of buiten dat maakt niet uit. Kijk voor een vergelijking met andere laserguns op: FaceTheAction koopgids lasergeweren. Bovendien bieden wij ook garanties zodat je lasergame top wordt!

Duurzaam spelmateriaal

We zetten in op duurzaamheid! We maken gebruik van oplaadbare batterijen. Dit bespaart ons per jaar een heleboel batterijen, die anders op de afvalberg zouden terechtkomen!
De lasergeweren worden ook door onszelf gerepareerd. We gooien niet zomaar iets weg ook al is de reparatie soms erg moeilijk!

Gemakkelijk in gebruik

Makkelijk in gebruik

Onze geweren zijn zeer makkelijk in gebruik. Je kan ook altijd onze PDF handleidingen lezen, of onze instructiefilmpjes bekijken.