Lasergame Breda: GRATIS levering in Breda

Lasergame in de tuin

Wil je graag lasershooten in Breda? Huur dan nu een Lasergame pakket van 8 of meer Phoenix lasergeweren en krijg een GRATIS levering en retour in een DPD-punt in regio Breda.

phoenix lasershooting

Phoenix lasergeweren zijn onze meest gehuurde lasergeweren.

  • 75m bereik (raak elkaar vanop 75m afstand!)
  • Overdag of ’s nachts, binnen of buiten spelen
  • Terugslag, licht– en geluidseffecten
  • Batterijduur van 8 uur (batterijladers huren is mogelijk)

Meer info over Phoenix lasergeweren

Lasershooting fun groep

Gratis levering in DPD-punt

Deze DPD-postpunten in regio Breda komen in aanmerking voor een gratis lasergame levering (selecteer één van deze punten tijdens het reserveren):

Benoist Kantoorvakhandel
Haagweg 32
4814 GE Breda

Hubo van Hees
Heuvelplein 273
4812 PE Breda

Multiboek Princenhage
Haagweg 435
4813 XD Breda

Het Eethoekske
Crogtdijk 10
4825 BA Breda

Marskramer Bavel
Pastoor Doensstraat 6
4854 CP Bavel

Lasergame reserveren – Lasergame Breda

Wens je een lasergame te reserveren? Doe dat dan via het onderstaande reservatiesysteem. Het reservatiesysteem toont je de beschikbare lasergeweren op jouw gekozen speeldag en plaatst de reservatie onmiddellijk. Kies voor een levering in een DPD-postpunt en kies één van de bovenstaande DPD-punten om een gratis levering en retour te krijgen! Deze gratis levering is enkel geldig voor Phoenix lasergeweren (niet voor BRX lasergeweren).

Reservatiesysteem

Reservatiesysteem is aan het laden...

Problemen bij het reserveren?

Ervaar je problemen tijdens het plaatsen van de reservatie? Reserveer dan telefonisch of via email. Vermeld de promotiecode “PROMOBREDA” om een gratis levering te krijgen in regio Breda(deze code wordt al automatisch toegepast in het bovenstaande reservatie systeem) !

Waarom huren bij Lazertag.be

Lazertag.be verhuurt enkel de beste lasergeweren. Met onze lasergeweren kan je spelen met elke leeftijd en in alle omstandigheden. Overdag of ’s nachts, binnen of buiten dat maakt niet uit. Kijk voor een vergelijking met andere laserguns op: FaceTheAction koopgids lasergeweren. Bovendien bieden wij ook garanties zodat je lasergame top wordt!

gegarandeerde levering

Duurzaam materiaal

We zetten in op duurzaamheid! We maken gebruik van heroplaadbare batterijen. Dit bespaart ons per jaar meer dan een ton aan batterijen!
Al ons materiaal wordt bij ons gerepareerd. Defecte geweren worden dan ook maximaal gerecycleerd.

Gemakkelijk in gebruik

Makkelijk in gebruik

Onze geweren zijn zeer makkelijk in gebruik. Je kan ook altijd onze PDF handleidingen lezen, of onze instructiefilmpjes bekijken.